maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kesä, kesä, kesä...!

Mutta onneksi ei vielä ainakaan hellekesä. Vaikka en välttämättä pidä ainaisesta sateestakaan, niin mielestäni liian lämmin on liian lämmin.

Kesä on polkaistu käyntiin niin kesätöiden, kriparin kuin harjoittelunkin osalta. Toukokuussa sain luettua yhden kokonaisen kirjan loppuun (Wohoo!), jonka blogaan varmaa.. öö.. joskus. Toivottavasti kesän aikana! En tiedä edes uskallanko asettaa kesälle mitään tavoitteita, vaikka ehkä pitäisi, niin tulisi luettuakin. Kristinoppileirilläkin toivoin, että ehtisin jotain edes lukea, vaikka olinkin siellä ohjaajana töissä. Mutta jos ei ollut töitä, niin vanha jo väsyy myöhäisistä illoista/öistä ja aikaisista aamuista ja vapaa-ajat menivätkin melkein lepäillessä.

Mutta tänään alkoi työharjoittelu Valamon kirjastossa. Ihana olla täällä taas.  Työn ohella tosin pitäisi kirjoittaa opinnäytetyötä ja opiskella ruotsia (reputin virkamiesruotsin kirjallisen kokeen keväällä, mutta uskokaa tai älkää niin suullisesta pääsin läpi!!?!!). Tuntuu vaikealta edes ajatella opparin rustaamista tai muitakaan koulujuttuja, kun on täällä kaikkien näiden ihanien ja kiinnostavien kirjojen keskellä!!! Uutuushyllyn katsastin ensimmäisenä aamulla ja muutenkin nuuskin hyllyjä. Ja sormissa vain syhysi! Yritän kovasti siis olla lainaamatta puolta kirjaston kokoelmasta huoneesseen! Ehkä vain pari kirjaa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti